Om klubben

Klubben ble stiftet 26.09.1984.  Grunnleggeren av klubben er Jan Erik Lehn. Hovedinstruktør for klubben er Geir Olav Hågensli 6 Dan.

Nidaros Taekwon-Do klubb blir idag ledet av en gruppe med sortbelter (Se instruktører) som har dette som en livsstil. Vi gjør vårt ytterste for å videreformidle det store kunnskapsnivået som har preget denne klubben siden den ble grunnlagt i 1984.
I dag er vi omtrent 40 medlemmer i alderen 9 til 50 år som trener aktivt. Klubben vår passer for alle. Vi ønsker barn, ungdom og voksne velkommen. Hos oss har foreldre mulighet til å trene samtidig med sine barn.

I Nidaros Taekwon-Do klubb så vil du oppleve et sosialt og godt miljø, samt at vi har en intensiv og god treningskultur. Hos oss så trives alt fra mosjonisten til landslagsutøveren.

Taekwon-Do så første gang dagens lys i 1955. Den sør-koreanske generalen Choi Hong Hi hadde konstruert en mengde teknikker. Teknikkene var inspirert av gamle koreanske kampkunster og japansk karate.

I Taekwon-Do trenes hele kroppen. Alle muskler og sanser aktiveres ved målrettet bruk av teknikker, både alene og sammen med en partner.

Trening av Taekwon-Do gir en fin følelse av frihet, fordi du blir bedre til å kontrollere/kjenne deg selv. Dette gir igjen en større evne til å mestre ulike problemer i det daglige liv.

”Ord er som bobler i vannet. Handling er som dråper av gull.”

Kontaktinformasjon

post@nidarostkd.org
https://www.facebook.com/groups/2355824134/